Verzenden & retourneren

Verzending
Om een zo goed mogelijke service te bieden verzenden wij al onze bestellingen via Pakketpost met Track & Trace code! De verzendkosten hiervoor zijn € 5,95 voor Nederland en €6,95 voor België! Boven de €95 rekenen wij geen verzendkosten.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Om alles in goede banen te leiden zijn er enkele simpele procedures.

Aanmelden retourzending 
Als je een product wilt retourneren stuur dan een mailtje naar klantenservice@debehangwinkelier.nl met daarin het volgende:

1. Titel: Retour Product;
2. Ordernummer + product;
3. Reden van retour;
4. Gewenste oplossing (geld terug of nieuw product)

Wij zullen je dan op werkdagen binnen 36 uur een mail terugsturen met daarin beschreven hoe je het product het beste kunt retourneren voor een snelle afwikkeling. Vervolgens na ontvangst van het geretourneerde product zorgen wij ervoor dat het bedrag binnen enkele dagen is gecrediteerd of een vervangend product wordt opgestuurd.

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

- Artikelen die langer dan 14 dagen geleden ontvangen zijn.
- Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.
- Artikelen waarvan fabrieksverpakking ontbreekt.
- Glasvezelbehang per vierkante meter, wegens personalisatie naar oppervlakte.
- Muurstickers van Van Zus, wegens personalisatie van de kleur.

Defecte of verkeerde levering
Heb je een product ontvangen dat het transport defect is geraakt of heb je en verkeerde levering ontvangen? Dan kan je het product kosteloos retourneren. Stuur een mailtje naar klantenservice@debehangwinkelier.nl en wij zullen ervoor zorgen dat je een nieuw product ontvangt.

Terugstorten aankoop 
Zodra u het product stuurt en is goedgekeurd dan zullen wij het bedrag binnen 14 dagen terugstorten. Je krijgt dan het gehele aankoopbedrag terug. 

Hoe werkt het product? 
Heb je vragen over het product of snap je niet hoe het werkt? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Wil jij geen enkele aanbieding missen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!