Betaalmethoden

Bij de Behangwinkelier kunt u gemakkelijk en vooral veilig betalen met: 

- iDeal 

Met iDEAL kunt u uw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. U betaalt via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.

- Paypal 

Indien u betaalt met PayPal, wordt u doorverwezen naar de PayPal website. Na het inloggen betaalt u door te bevestigen.

- Creditcard

Indien u wilt betalen met creditcard, kunt u online shoppen en achteraf betalen. Zodra u een betaling met uw creditcard start, start een persoonlijke lening bij de maatschappij van de kaart. Deze 'lening' wordt achteraf terug betaald aan de maatschappij van de kaart.

- Mistercash 

Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor de volgende grote Belgische banken. 

- KBC
- Belfius Bank
- Fortis Bank
- Fintro
- AXA Bank
- CBC
- ING Bank
- VDK Spaarbank


- After pay | Betalen achteraf

Achteraf betalen met Digitale Factuur (Nederland en Belgie)
AfterPay voert voor De Behangwinklier het volledige achteraf betaalproces uit. Als u gebruik gaat maken van deze betaalmethode, dan betekent dit dat u een digitale factuur van AfterPay  zal ontvangen via de e-mail  nadat uw gekochte producten zijn geleverd. Is het de eerste keer dat u betaalt via AfterPay, dan kunt u tot een bedrag van maximal €200,- bestellen. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u tot een bedrag van maximaal €400 bestellen.

Hoe gaat AfterPay te werk? AfterPay zal ten alle tijden uw verzoek van betaling via digitale factuur een controle uitvoeren aan de hand van uw gegevens. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Het is aan te raden indien u vragen heeft, contact op te nemen met AfterPay. Voor meer informatie omtrent betaling via AfterPay, verwijzen we u naar de website van AfterPay.

 

  

Wil jij geen enkele aanbieding missen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!