Over ons

Betaalbaar behangen met de service van vroeger

De Onlinewinkelier

Gevestigd aan Lange Tiendeweg te Gouda is het idee van de Onlinewinkelier ontstaan. De Online winkelier is de overkoepelende naam voor alle winkelier extensies omtrent Wonen & Interieur. Zodoende ‘de Behangwinkelier’.  “Er is keuze genoeg in behang maar behang heeft ook een hoge drempel tot aankoop. Ons doel is om deze drempel te minimaliseren door de ‘menselijke touch’ rond het online winkelen weer  terug in het leven blazen.”  Daarnaast richten wij niet alleen op de verkoop van ons uitgebreide assortiment behang, wij willen onze klanten graag wat extra’s bieden. Onze kennis gaat verder dan alleen de inkoop en verkoop, wij verdiepen ons ook zoal in de kwaliteit, het gebruik en onderhoud van onze producten.

Waar staan wij voor

Een wand die mooi is behangen ziet er verzorgd uit. Een verzorgt huis laat je lekker voelen! Wij vinden dat de uitdaging om van ieder huis een thuis te maken alleen kan worden bereikt door een goede balans. Een balans tussen het klant belang en het efficiënt en gemakkelijk online kunnen winkelen doormiddel van innovatieve tools. De klant moet worden geobserveerd en worden gekend. Het belang van de klant wordt daarom gezien als speerpunt en is doorgetrokken in onze uitingen. “Wij willen worden gezien als de behangspecialist met de service van vroeger”. De service van vroeger wordt gekenmerkt door de persoonlijke benadering, openheid, en betrouwbaarheid. Dit in combinatie met  gemak zijn het de vier pijlers van de Behangwinkelier.

Kortom, bij het online winkelen bij de Behangwinkelier moet ervaring en gemak hand in hand gaan.

• Goed bereikbaar via diverse kanalen
Gratis verzending boven €95
Snelle levering        
14 dagen bedenktijd
Achteraf betalen 

 

De Behangwinkelier magazine

Een kleine verandering aan de muur kan jouw interieur een totaal andere sfeer laten uitstralen! Hoe erg ben jij toe aan een opfrisser van jouw huis in een handomdraai? Laat je meeslepen en inspireren door de ideeën van de Behangwinkelier. Grote of kleine patronen, strepen, effen, landelijk of industrieel behang, de Behangwinkelier heeft een uitgebreid assortiment die voor iedereen wat wils biedt. In samenwerking met Voca, Dutch Wallcoverings, Esta, Succes, Rivièra Maison en Noordwand is het mogelijk voor de behangwinkelier om een portfolio van hoogwaardig behang aan te bieden. Naast reguliere behang hebben we ook foto behang en sterk behang met structuur. Daarnaast kunt u ook hier terecht voor behanggereedschap en behanglijm. 

Contact

Wij staan 5 dagen per week voor u klaar om u van dienst te zijn. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens per telefoon, e-mail of via sociale media.Telefoon: +31 (0)85-060 30 50 (lokaal tarief)


E-mail: klantenservice@debehangwinkelier.nl Op werkdagen bereikbaar van 9:30 tot 17:30 uur. E-mails worden op werkdagen binnen 48 uur behandeld.

Adres en bedrijfsgegevens

Hoofdkantoor 
De Onlinewinkelier
Lange Tiendeweg 101
2801KG Gouda

Magazijn 
De Onlinewinkelier
Twijnstraweg 15a 
2941 BW Lekkerkerk

Winkel  
Trouvailles
Korte Groenendaal 19
2801 JP Gouda

 

 

KVK nr: 50825291 

BTW nr: NL202906012B01

 

De Behangwinkelier is onderdeel van de Onlinewinkelier

 

Wil jij geen enkele aanbieding missen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!