Urban living, inspiratie voor in huis

  • Geplaatst op
  • Door Esra van De Behangwinkelier
  • 0
Urban living, inspiratie voor in huis

Stoere, industriële meubels en vintage gecombineerd met een groene touch dat is urban living. In 2015 was deze trend ook al opkomend, maar in 2016 zie je hem nog meer terug komen.
Als urban living je aanspreekt, kan je deze stijl op verschillende manieren in je huis laten terug komen.

 

Bron: Gewoon stijl

De basis van urban living is industrieel wonen. Daarom is grijs de basis in combinatie met groen, blauw en zwart. Ook kan je voor een warm effect kiezen met oranje of okergoud. Wanneer je kleuren gaat kiezen, is het handig om gebruik te maken van een moodboard. Op deze manier kan je direct zien wat bepaalde combinaties doen. Wil je het rustig houden en voor een ruimtelijke uitstraling gaan dan kies je voor licht grijs. Wanneer je meer een statement wil maken ga je voor donkergrijs. Blauw en groen passen hier goed bij en zorgen ervoor dat de ruimte wat warmer wordt. Hieronder vind je een aantal mogelijke combinaties.  

Bron: StripesandwallsBron: Interior Junkie

Bronnen: Stripesandwalls en Interior Junkie

Bij urban living horen materialen als onbewerkt hout, beton, staal, leer en stoffen met een vintage look. Door het combineren van deze materialen krijg je een stoer, natuurlijk interieur. Tevens passen bij deze stijl kamerplanten en cactussen. Urban living is zeer geschikt wanneer je een woning hebt met robuuste details zoals balken, beton of bakstenen. Wanneer deze elementen niet aanwezig zijn, kan je deze zelf ook zelf in huis halen. Zo is er behang van beton, sloophout, onbewerkt hout en verschillende natuur-, en bakstenen verkrijgbaar. Onderstaand een aantal voorbeelden hiervan. Je kan deze terugvinden op de website van De Behangwinkelier.

Beton behang betonlook behang hout behang

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Wil jij geen enkele aanbieding missen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!