Pasteltinten. Rust in huis met Rivièra Maison.

Pasteltinten. Rust in huis met Rivièra Maison.

Tegenwoordig lijkt het net alsof we steeds meer opzoek zijn naar rust in onze leefomgeving. Dat is natuurlijk ook niet gek, we zijn allemaal hartstikke druk! Dan is ook niets fijner om in de avond even lekker lang uit op de bank te ontspannen en helemaal niks te hoeven doen…

De samensmelting van deze poeder pastel tinten gecombineerd met een modern maar landelijk ingericht huis, zorgen voor la sérénité et l’ ambiance chaleureuse. Anders gezegd, poeder roze zorgt voor warmte in huis, terwijl zacht blauw zorgt voor rust. Kleuren bepalen de stemming in huis, hiermee laat je zien wat je mooi vindt. Neem bijvoorbeeld zacht groen, deze kleur heeft een rustig, ordelijk en een ontspannende invloed op de sfeer. 

pasteltinten behang

Is de combinatie van verschillende pastel kleuren op de muur niks voor jou? We geven je alvast een belangrijke tip mee, less is more en houdt de wanden neutraal en rustig. Denk niet alleen aan de muren, maar verzamel accessoires in verschillende pastel, zachte tinten en wit.  Bekijk onze inspiratie!

Bekijk ons assortiment met Pasteltinten

 Behang pasteltinten

© VTwonen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Wil jij geen enkele aanbieding missen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!