Glasvezelbehang laat jouw oude muur weer nieuw lijken

  • Geplaatst op
  • Door Caroline van De Behangwinkelier
  • 0
Glasvezelbehang laat jouw oude muur weer nieuw lijken

Glasvezelbehang herstelt jouw beschadigde muur. Ben je niet tevreden met het pleisterwerk of brokkelt het stucwerk langzaam af? Wil je de muur gemakkelijk kunnen overschilderen of wil je jouw muur een andere structuur geven? Dan is glasvezelbehang jouw oplossing!

Glasvezelbehang is gemaakt van fijne glasvezel dat op een speciale manier is geweven en vervolgens is geperst.  Door de manier van weven kunnen er verschillende structuren worden gevormd, ook wel glasweefselbehang. Na dit proces ontstaat er een sterk gaas met een egaal of reliëf structuur. Voor strakke en gladde wanden gaat u voor renovlies behang of glasvliesbehang, voor bijvoorbeeld een visgraatstructuur, zigzagstructuur  of ruitstructuur gaat u voor glasweefselbehang


Glasvezelbehang bij De Behangwinkelier

Het verschil tussen renovlies behang en glasvliesbehang is dat renovlies stootvaster is. 
Het grote voordeel van deze vorm van behangen is dat het ideaal is om oude muren met weinig moeite nieuw te laten lijken, ook kan het ongelimiteerd worden overgeschilderd en dat voor een lage prijs! 

Bij De Behangwinkelier is het tevens mogelijk om glasweefselbehang, renovlies behang en glasvliesbehang per m2 te bestellen!

Overgeschilderd glasvezelbehang bij De Behangwinkelier

 Bekijk hier het assortiment glasvezelbehang van De Behangwinkelier.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Wil jij geen enkele aanbieding missen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!