Behang trends top 10 uit 2016

Behang trends top 10 uit 2016

Hoe heerlijk is het om je huis mee te veranderen met het seizoen! Je hoeft niet heel de boel te verbouwen, met een leuk behangetje kom je al een heel eind! 

In onze vorige blog over Woontrends 2016 is er al veel verteld wat helemaal hip is voor in huis. Dit keer focussen we ons op de behangtrends van 2016, met veel invloeden van de woontrends. We willen je inspireren om aan de slag te gaan met verschillende kamers in het huis. De behangtrends blog van vandaag is een top 10 van de meest voorkomende behangtrends in 2016! Nieuwsgierig? Lees mee met ons!

 1. SLOOPHOUT EN STEIGERHOUT BEHANG

Wil je een nieuwe draai geven aan je interieur? Dan is het niet persee nodig om nieuwe bank of een doos vol accessoires aan te schaffen... Met een tof behangetje verander jij jouw woning volledig! Houd, leuke woordspeling trouwens, je ervan om je woning een stoere uitstraling te geven dan kan je kiezen tussen de verschillende type sloophoutbehang. Zo heb je één kleur soorten of bijvoorbeeld een blauwe gloed erdoorheen.

Bekijk onze thema houtbehang collectie of behang collectie`s met hout behang in het assortiment:

Thema houtbehang
Wood & Stone
Everybody Bonjour
Sanders & Sanders
Innova (extra voordelig)

2. STEENBEHANG VOOR EEN ROBUUSTE UITSTRALING

Waar we voorheen een stenenmuur nog zo snel mogelijk dicht stucte is het momenteel helemaal hip om een stenenmuur in huis te hebben. Wij begrijpen natuurlijk wel dat niet iedereen dat zomaar heeft. Met steenbehang steek je oud in een nieuw jasje! Tip: Wil je niet heel je muur behangen dan  kan je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld alleen boven de schouw te behangen. Dit breekt mooi de muur en geeft een warm effect aan je woonkamer.

Bekijk onze thema`s of collectie`s met steenbehang hier: 

Steen behang
Wood & Stone
Reclaimed
Jett setters
Exposed warehouse3. DRIEHOEKJES BEHANG

Je fleurt de kinderkamer op met kekke kleurtjes en vrolijke figuurtjes. Combineer dit behang met lichte muren, voor een optisch grotere kamer. Dit driehoekjes behang van Esta for Kids is er in verschillende kleuren en shop je bij de Behangwinkelier. Hier maak je toch ieder kind blij mee?

Bekijk onze thema`s of collectie`s met driehoekje behang: 

Everybody Bonjour


4. FOTOBEHANG KINDERKAMER

Creëer het ultieme sprookje met fotobehang voor de kinderkamer, want welk kind droomt er nou niet van om wakker te worden in zijn eigen fantasiewereld? Is je kind helemaal weg van Frozen, Kung Fu Panda of Cars? Dan is dit echt iets voor jou. Er is voor ieder wat wils. Het fijne aan fotobehang voor de kinderkamer is dat het scherp is geprijsd is en ook nog eens makkelijk aan te brengen is. Wil jij je kind ook wakker laten worden in een sprookje? Kijk dan voor ons hele aanbod.

Bekijk onze thema`s of collectie`s van het fotobehang:

Dutch Wallcoverings Walltastic
Dutch Wallcoverings AG Design  

 tegelbehang

5. TEGELBEHANG/PATCH WORK

Tegeltjes zijn weer helemaal terug van weg geweest. Vroeger al bij je oma in de keuken en nu bij jou terug in de woonkamer. Tegeltjes horen niet alleen meer in de keuken thuis maar nu ook in jouw woonkamer! Wegdromen bij een Mediterrane sfeer, of geef je huis juist een verfijnde vintage look met een leuk tegelbehang of patchwork. Super leuk toch!

Bekijk onze thema`s of collectie`s met tegel/patchwork behang:

Tegeltjes behang
Reclaimed
Patch work behang  

mintgroen behang

6. MINT GROEN BEHANG

De zomer laat nog even op zich wachten, maar we kunnen de zomer wel in huis halen met dit frisse kleurtje, want iedereen wordt toch blij van de kleur mint groen?! Ik, in elk geval wel! De kleur mint groen kan heel goed gebruikt worden in zowel een meiden als jongens kamer. Tip: behang kan al snel druk ogen, maar je hoeft niet al je muren te behangen met hetzelfde behang, combineer dit mint groene behang bijvoorbeeld met een effen crème kleur en lichte accessoires.

Bekijk onze thema`s of collectie`s met mint groen behang: 

Cozz Smile
Everybody Bonjour

 

sterren behang

7. STERREN BEHANG

Veel mensen hebben de sterren trend al opgepikt, ben jij de volgende?! Maak een sterrenrijk van jouw kamer. Of je nu grote of kleine sterren wilt, in een felle of zachte kleur, dit is allemaal te vinden bij de Behangwinkelier! Droom de sterren weg met deze behangtrend.

Bekijk onze thema`s of collectie`s met sterren behang: 

Sanders & Sanders (tip!)
Noordwand Deauville
Everybody Bonjour

industrieel behang

8. Industrieel behang, met de beton look

Wonen in hartje New York, in een prachtig loft op de 9de verdieping is iets wat voor velen bij dromen blijft. Met ons behang kunnen dromen werkelijkheid worden. Waan je in de prachtige loft woning met een stoer beton behangetje. Hier knapt elke woning van op. De kracht van dit soort behang is dat het met ontelbare soorten materialen, kleuren en decoratie gecombineerd kan worden.

Bekijk onze thema`s of collectie`s met industrieel behang: 

Beton behang
Reclaimed
Exposed warehouse

 

retro behang

9. Retro behang

Bij de behangtrends van 2016 staat een greep in het verleden centraal. Waan je in de jaren zestig en zeventig met een fijn retro behang en herbeleef de tijd van de flowerpower, disco en plateauzolen. Binnen deze trend staan velle kleuren centraal waarbij herhaling van patronen vaak terug komen. 

Bekijk onze thema`s of collectie`s met retro behang: 

Sanders & Sanders (tip)
Cozz Smile  

fotobehang

10. Fotobehang voor in de woonkamer

Woon je al jaren in dezelfde straat en begint je uitzicht een beetje saai te worden of wil je een webshop beginnen? Met fotobehang van Dutch Wallcoverings maak je van jouw saaie woonwijk een bruisende stad of woon je opeens midden in de natuur!

Bekijk onze thema`s of collectie`s met fotobehang: 

Fotobehang collectie  

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Wil jij geen enkele aanbieding missen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!