Behang kopen

Als je op zoek bent naar behang om je kamer een frisse look te geven, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze website vind je een groot assortiment van verschillende soorten en thema’s: van vliesbehang tot steigerhout behang, van retro, tot steen en betonlook behang. Barok behang of toch liever een klassiek bloemen behang: wij hebben het allemaal!

Soorten behang

Om de keuze overzichtelijk te maken, hebben we ons assortiment ondergebracht in verschillende thema’s en soorten. Denk bijvoorbeeld aan industrieel behang of behang voor de kinderkamer. Zo vind je met één klik ons volledige aanbod van het soort dat jij zoekt. Of je nu op zoek bent naar een stijlvol steigerhout voor in de woonkamer of vrolijk fotobehang voor de kinderkamer, je vind het allemaal bij ons.

Behang materialen

Naast al de verschillende prints en thema’s, zijn er verschillende materialen, bijvoorbeeld papier, glasvezel of vliesbehang. Papier is de meest gebruikte en bekende materiaalsoort. Papierbehang is echter niet erg slijtvast. Voor kamers waarin veel geleefd wordt, is het dan ook raadzaam de andere materiaalsoorten in overweging te nemen. Bekijk dus voor je een keuze maakt ook eens de categorieën glasvezelbehang en glasvliesbehang, of laat je door ons adviseren over het meest geschikte materiaal voor de kamer die je wilt behangen.

Online behang kopen met de beste service

Wij bieden meer dan alleen een ruim assortiment behangpapier. Wij brengen de menselijke touch terug in het online winkelen. Onze behangspecialisten helpen je dan ook graag verder bij het kiezen van het juiste product voor de nieuwe stijl van jouw slaapkamer of woonkamer. Daarnaast combineren wij het gemak van online kopen, met de persoonlijke service van de winkel. Hiervoor werken we samen met Second Hand Interior, waar we ook offline benaderbaar zijn voor zaken als advies.

Wil jij geen enkele aanbieding missen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!